Zin om eens met een groep te komen schieten?

Terug van weggeweest! 

Het is weer mogelijk om een clinic handboogschieten te houden bij OGIO.

Bent u altijd al nieuwsgierig geweest naar de mooie sport van handboogschieten en lijkt u dit leuk om te doen met een groepje collega’s als afdelingsuitje, met uw vrienden en familie voor een feestje of met een groep vrienden als activiteit dan is dat in principe al mogelijk bij OGIO vanaf 10 personen! 

U krijgt gedurende 2 uur uitleg van gecertificeerde begeleiders over de handboogsport. U gaat gebruikmaken van een Olympische recurve boog en na een veiligheidsuitleg samen de strijd aan in een wedstrijd. 

Mocht dit uw interesse gewekt hebben? Neem dan contact op met ons via het volgende e-mail adres: demo@ogio.cc

Houd er alstublieft rekening mee dat wij maar een minimale beschikbaarheid voor clinics hebben. Plan daarom a.u.b. minimaal een maand van te voren uw clinic samen met ons. 

Dit vindt je misschien interessant....

Reacties zijn gesloten.