Ogio Breedtesporter 2022

Prijzen winnen is voor Ogio vrij gewoon, maar op 2 juli 2023 ontving Ogio een wel heel bijzondere prijs: Breedtesporter 2022. De eer viel deze keer niet te beurt aan een individuele excellente sporter, maar aan Ogio als collectief. Om preciezer te zijn: de gezamenlijke wedstrijdschutters, onder de naam Gewoon Ogio. Zij hebben in 2022 tesamen besloten de oude teamindeling (vaak op basis van niveau) eens helemaal los te laten en compleet nieuwe teams te maken. Zo kregen ook sporters en sporters met een beperking de kans en de ruimte om ervaring op te doen en te groeien in hun sport. Met de toekenning van de titel Breedtesporter 2002 eert Handboogsport Nederland de inclusiviteit van Ogio, een waarde die we als vereniging heel hoog in het vandaal hebben.

Dit vindt je misschien interessant....

Reacties zijn gesloten.