OGIO jeugd op kamp

De jeugd is voor de eerste keer op kamp geweest in de Belgische Ardennen. Hierna staan de ervaringen van de deelnemers en begeleiders


Door Lorenzo

ik ben voor het eerst op kamp geweest,het was vooral leuk maar ook kei vermoeiend ! Ik had er ook veel lol in dat de eigenaresse van het kamp steeds aan het zeiken was over ons,we maakten teveel herrie !? Het 2D schieten vond ik vet en op een slang schieten in het donker was ook gaaf. Het eten was goed en best wel weg te krijgen, nog nooit zo`n berg knakworstjes bij elkaar gezien. Ook  `s morgens het ontbijt was goed verzorgd , wit brood, bruin brood en broodjes, volop beleg…….alleen een lekker gekookt eitje had het helemaal af gemaakt !!We hebben veel plezier gehad onder elkaar , rugby, voetbal, hamergevecht,alles ging goed en zonder ruzie of zo. Mijn spieren zullen nog wel een paar dagen nodig hebben om weer zonder pijn te werken, pff echt spierpijn !Ik vond het kamp kei gaaf en hoop dat we volgend jaar weer gaan maar dan een hele week !

Ik wil alle begeleiding  bedanken voor dit ontzettend leuke weekend  !


Door François

Hier een stukje van een begeleider.

Ik vond het een zeer geslaagde première ,we hadden een leuk groepje bij elkaar zo. Respect voor de houtschutters, want er zaten erg lastige doelen bij in het bos. Graag wil ik op de eerste plaats alle jeugd bedanken voor hun gezelligheid en fantastische inzet. Maar ook mijn medebegeleiders Jody, Dorien maar in het bijzonderde bedenkers van dit fantastische initiatief Jasper en JP.

Top gedaan jongens op naar het volgende kamp,ik hoop dat er nog velen zullen volgen.


Door JP

Een weekeind lang met 7 jeugdleden en 4 andere begeleiders naar de Belgische ardenne. De ingrediënten voor een vet en geslaagd kamp. Alles vooraf geregeld? hoor ik henk nog zeggen een week voor het kamp.

Jazeker was ons antwoord….. een kort lijstje wat ik ben vergeten:

    •  Bbq
    • Kolen
    • Eieren (lagen nog thuis)
    • Mijn eigen slaapzak

Een weekeind lang onder een fleece deken. En de eerste avond zo koud dat Dorien en ik met gebrek aan een aansteker een houten pijl hebben opgeofferd om de kachel aan te maken met het vuur van de geiser. Verder een superkamp waarin de begeleiders even fanatiek tijdens de spellen waren als de jeugd. Ik wil dan ook de jeugd bedanken voor de leuke dagen, aan hun de taak om volgend jaar de nieuwe en jeugdleden die dit jaar niet mee zijn geweest te overtuigen dat ze komend kamp toch echt wel mee moeten.

Ook de overige begeleiders: jasper, franscois, dorien en jody  wil ik bedanken voor hun bijdrage aan een geslaagd weekeind, TOP!!!


Door jasper

Het eerste ogio jeugd kamp is weer geweest en in een woord vond ik het super geslaagd. Als kok zou ik het zo verwoorden alle ingrediënten voor een super kamp waren aanwezig. Een pittig stel jeugd, een hartige begeleiding, een goeie tempratuur en een perfecte mise a place. (voorbereiding). Dus ik zeg voor herhaling vatbaar en bij deze wil ik iedereen bedanken voor de inzet en de gezelligheid.


Door dorien

Ik vond het een zeer geslaagd kamp. Ook de weergoden werkte een beetje mee het was jammer dat het zondag regende. Ik vind het zeker voor herhaling vatbaar en wil dan weer graag van de party zijn. En natuurlijk was ik blij als EHBO er geen werk aan de kinderen te hebben gehad alleen aan mijn EHBO maatje, maar ja je moet toch ergens op oefenen !!! Ik heb buiten een hoop lol ook weer vanalles ondekt en geleerd over boogschieten. Dus Jasper en Jean Pierre bedankt voor jullie kei 1goed idee en inzet . En we kunnen nu weer een heel jaar ideeen opdoen voor het volgende kamp, vlak bij de kartbaan uit de folder misschien???


Door jody

Dit jaar was het eerste ogio kamp was super leuk we hebben heel veel pijlen geschoten. We hebben een 2D parcours geschoten was super gaaf heb niks kapot geschoten. Maar het leuke is de hele camping leiding ging bijna huilen omdat we telaat naar bed gingen En er zijn nog mensen weg gegaan door ons hahaha omdat we lastig waren en voetbalde.

En sloegen met plastic hamers en we hadden een nep bom maar dat was gewoon een kook wekker En daar zat een rood en groen knopje op en ik klikte die nep bom dus gewoon uit dat vond de leiding. Niet zo leuk en volgend jaar moet het langen een week ofzo of een heel lang weekend dat we donderdag avond aanrijden en maandag ochtend ofzo terug rijden dat zou veel leuker zijn als zo kort.En we hebben nog veel meer gedaan was heel leuk we zijn nog gaan lazer questen ik jammer genoeg niet  gewonen!

De groeten


Door daniel

Wij zijn naar de Belgische Ardennen in het dorp Stavelot geweest, voor de eerste keer met de jeugd en met onze jeugdtrainers van onze club OGIO. Toen we bijna bij bij de camping waren werden wij en François afgezet. Dat was de dropping, we moesten zelf maar bij de camping zien te komen. Onderweg hebben wij nog een frikadel gekregen!

François had stinkzakjes en rookbommen meegenomen en hij had er die avond ook eentje laten ontploffen. Bij de camping was een beek, en daar konden wij allemaal stenen gooien en naar de overkant gaan. Daan en ik hebben daar ook nog een grote dam gebouwd.

Zaterdag werden we heel vroeg gewekt door Jan en Dylan; om half zeven! Na het eten gingen we een soort RTT doen, dus heel veel warming-up en veel pijlen schieten.

s’Middags gingen we veld schieten en in de avond gingen we nog spellen doen. Zondag gingen we naar een heel groot doolhof. Je kon ook binnen allemaal moeilijke spellen en raadsels doen. Wij hadden ook nog allemaal warme chocolademelk gekregen.

We zijn op die dag als afsluiting gaan laserquesten en Jan had gewonnen. Daarna zijn we naar de mcdonalds geweest. Het was een heel leuk en gezellig kamp. We hebben elkaar nog beter leren kennen. Bedankt alle begeleiders voor jullie goede zorgen . Zullen we volgend jaar weer gaan?


Door jan

Dit jaar was het eerste ogio kamp was super leuk we hebben heel veel pijlen geschoten. We hebben een 2D parcours geschoten was super gaaf heb niks kapot geschoten. Maar het leuke is de hele camping leiding ging bijna huilen omdat we telaat naar bed gingen. En er zijn nog mensen weg gegaan door ons hahaha omdat we lastig waren en voetbalde En sloegen met plastic hamers en we hadden een nep bom maar dat was gewoon een kook wekker En daar zat een rood en groen knopje op en ik klikte die nep bom dus gewoon uit dat vond de leiding. Niet zo leuk en volgend jaar moet het langen een week ofzo of een heel lang weekend dat we donderdag avond aanrijden en maandag ochtend ofzo terug rijden dat zou veel leuker zijn als zo kort.

En we hebben nog veel meer gedaan was heel leuk we zijn nog gaan lazer queste ik had gewone!

Groetjes Jantje


Door floris

Ik was de dag dat we op kamp gingen heel nerveus. Maar toen we gingen was het heel leuk. Vooral het drie dee schieten vond ik leuk. Het was ook leuk om te meppen met de rubber hamers. Rugby en voetballen was super.

We hebben veel geschoten en ik heb er veel van geleerd.

Groetjes floris


Door Dylan

Het jeugdkamp was SUPER LEUK!!!  Soms gewoon lekker pokeren ofzo. Maar meestal was het gewoon boogschieten. (Wat echt cool was). Het 2D in het bos was echt vet! En op die flesjes spa en op de slang schieten was ook echt vet! Rugby was vooral pijnlijk… Net zoals voetbal…

Lekker eten! (DANKJE JASPER VOOR DE HEERLIJKE HAMURGERS!)

En lekker laat naar bed! Heen en terug reis gingen goed en je had de mogelijkheid om wat drinken of wat lekkers te kopen! (REDBULL!)

Groeten, Dylan


Door mike

Onderweg naar het kamp werden we gedropt en moesten we verder lopen. Onderweg kregen we een bom en een brief waarin stond dat we de bom onschadelijk moesten maken. Na een slimme zet van jan was de bom meteen onschadelijk. Die avond/ nacht niet veel meer gedaan alleen veel fris gedronken.

De volgende ochtend trainen en rusten, daarna het parcours op. Die avond gepokerd en gevoetbald. Het nachtspel werd afgelast dus hebben we verhalen verteld rond de tafel. De volgende ochtend nog geschoten en toen naar Eindhoven. Als laatste hebben we gelaserquest en bij de mac gegeten.

Groetjes  mike


Dit vindt je misschien interessant....

Reacties gesloten.