Jeugd naar eerste jeugdfita

Zondag 6 juni 2010 zijn : Jan van der Linden, Daniel Huibers, Daniel van Schijndel, en Lorenzo de Bie naar hun eerste jeugdfita geweest bij De Meierijers  te Berkel Enschot. Er werd geschoten op drie afstanden met op iedere afstand 36 pijlen. Jan, Daniel en Daniel schoten 40, 30, 20 meter Lorenzo schoot 20, 20, 20 meter. 

Na een moeizame start door stroomstoring aan het stoplicht is de wedstrijd om 10:30 gestart. Lekker weer met veel zon en bijna geen wind, kortom perfect weer voor een leuke fita voor zowel de schutters als de begeleiders. Maar op de tweede afstand begon het wat harder te waaien,en de zon verschool zich achter de wolken. Het blijkt toch iets lastiger te zijn om met wind te schieten dan zonder. Dan komt er ook nog eens wat regen op ons dak, iets wat voor iedereen moeilijk is om mee om te gaan tijdens het schieten en het schrijven (onder een paraplu met een pen op nat papier). Na de tweede afstand werd het gelukkig weer droog en kregen we de zon weer te zien. Een mooi moment om nog even de score omhoog te krijgen. Al is dat best lastig als je al bijna 80 pijlen hebt geschoten. Toch een super gezellige dag voor iedereen. Want niet te vergeten, er zijn prijzen te winnen op een wedstrijd! En dat deed OGIO dan ook, al was het niet alleen bekers maar vooral alle persoonlijke records werden verbroken.

 

 

Uitslag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Naam Plaats 1e serie   2e serie  3e serie  totaal  gem.
 Daniel Huibers  1e  HJ compound t/m 12 jaar      192   208  268   668   6,19
 Lorenzo de Bie  1e  HJ compound t/m 10 jaar  298   250  226   774   7,17
 Daniel van Schijdel  6e  HJ recurve t/m 12 jaar  282   299  315   896  8,30
 Jan van der Linden      11e HJ recurve t/m 12 jaar  239  232  269  740   6,85

Wij zijn als jeugdbegleiders trots op onze jeugdschutters en hopen met deze wedstrijd dat steeds meer jeugdleden mee gaan doen aan dit soort wedstrijden. Ook het enorme enthousiasme van de ouders die mee zijn geweest was een een goede aanmoedeging om door te gaan tijdens de regen en tegen de vermoeidheid aan het eind van de wedstrijd.

 

Jean-Pierre Bouwmans & Jasper van Dalen
Jeugdbegeleiding OGIO

Dit vindt je misschien interessant....

Reacties gesloten.