BK 25 meter 1 pijl, Sittard 4 juni 2011

Nadat we, geheel onverwacht, het RK 25 meter 1 pijl wonnen, mochten we ook mee schieten op het BK ( NK ). Deze BK voor teams werd in Sittard verschoten, waar we bij HBV De Alpenjagers te gast waren. Zo rond 09.00 uur waren wij, van het hout team OGIO 1, in de tent aanwezig, inclusief enkele supporters. Waarna we ons, als team hebben ingeschreven. Er was nog even een probleem, of dat ik wel of niet mocht mee schieten, maar dat heeft Ger, onze teamleider nog op tijd kunnen regelen, dus ook voor mij “ groen licht “. Aanvankelijk was het de bedoeling dat er 5 teams aan zouden treden, maar helaas hadden 2 teams zich teruggetrokken. Erg jammer natuurlijk, maar dat betekende wel voor ons, dat wij in ieder geval op de 3e plek zouden eindigen. Ondanks dat, was de ( extra ) spanning voor ons allen goed voelbaar. Maar dat mag dan ook wel op een officieel BK, en dat maakt het extra bijzonder.

Dit vindt je misschien interessant....

Reacties gesloten.