OGIO-1 Rayon kampioen indoor compound teams klasse A

rayonkampioen compoundOp zondag 13 februari is team OGIO 1 van handboogvereniging Ons Genoegen In Oranje uit Eindhoven rayonkampioen geworden in de A-klasse Indoor Compound Teams.

Het team, bestaande uit Jasper van Dalen, Jody Vermeulen, Jean-Pierre Bouwmans en Gerard Bouwmans, wist zich na een spannende voorronde als 1e te plaatsen voor de halve finale. Daar versloegen zij het als 4e geplaatste team van de Vriendenkring uit Schaijk. In de andere halve finale versloeg team OGIO 3 verrassend het team van de Rozenjagers uit Eerde.

De finale liep dus uit op een onderonsje tussen beide teams van de Eindhovense club. Na een spannende finale waarin de scores lange tijd gelijk op gingen, werd de wedstrijd uiteindelijk in de laatste serie beslist in het voordeel van OGIO 1. Met een score van 224 tegen 218 punten mochten zij voor de derde keer in 5 jaar de beker mee naar Eindhoven nemen.

Dit vindt je misschien interessant....

Reacties gesloten.