Blackhawk 100 2009

wolf
De Blackhawk 100 was een nieuwe maar hele leuke wedstrijd. Maar 50 hunterdoelen (1 pijl per doel) per dag schieten is best wel vermoeiend.
De dieren waren soms zo uitgezet dat de afstand moeilijk in te schatten was of hoe je je schiethouding moest aanpassen om langs een boom of struik te schieten. Maar alle doelen waren allemaal maakbaar.

Ook catering en weer waren perfect. Er was ook best veel belangstelling voor deze shoot. Ik verwacht dan ook dat er volgend jaar nog veel mensen op af gaan komen. De gezelligheid ’s avonds met een live bandje en flobertschieten op de vogel was ook super. Kortom weer een fantastische Lieropse ronde.

In mijn klasse Longbow deden 16 mannen beide dagen mee. Ik ben hier op de 4e plaats geeindigd. (Marja heeft alleen zondag geschoten) 
Volgend jaar ga ik er weer voor.

Eric

Dit vindt je misschien interessant....

Reacties gesloten.