Artemis zomer animal 2009

Erik de VikingVorig jaar was de zomer 3D van Artemis in Lelystad me goed bevallen.  Zeker niet als laatste door mijn 2e plaats (van 31) Dit jaar zou zelfs nog interessanter worden omdat ze 2 aparte rondes zouden uitzetten. Dit als voorbereiding op de NK-3D later dit jaar.

Het enigste waar ze nog niet zo goed in zijn in Lelystad is de gezelligheid ’s avonds. Maar, het is wat je er zelf van maakt en werd het toch nog wel leuk na de shoot. Het parcours was fantastisch. Een mooi afwisselend landschap, afwissellende dieren (standaard of zelfgemaakt), bewegende doelen enz… Je zou helemaal niet zeggen dat dit zich op een voormalige zeebodem afspeelt. De verwachtingen voor het parcours op de NK in september zijn hoog bij mij. Jammer dat ik er waarschijnlijk niet bij kan zijn dit jaar.
O ja, dit jaar voor mij geen 2e plaats maar slechts een 3e (van 23) in de longbow klasse. Bij de prijsuitreiking was ik aanvankelijk als 4e geeindigd, totdat de derde plaats meedeelde dat hij eigenlijk bowhunter recurve geschoten had.
Kreeg ik toch nog de bronzen plak.

Eric  

Dit vindt je misschien interessant....

Reacties gesloten.