Rayonkamp. 1e kl. Comp. 2007

 

 

Rayonkamp. 1e kl. Comp. 2007
Collega’s,

Vandaag de indoor kampioenschappen geschoten.

Stond in de eerste ronde redelijk op mijn nivo te schieten. Totdat ik in de 7de serie een misser schoot, de pijl zat in de X op het blazoen van mijn buurman. Maar toch uiteindelijk 278 punten geschoten. Goed genoeg om nog een paar schutters achter me te laten. (we waren met 9 man in de eerste klasse aanwezig, er gingen er 8 naar de finales)

In de tweede ronde schoot ik gewoon op mijn nivo. 1 serie van 27, twee pijlen net niet in de X. Voor de rest ging het goed. Een score van 286 had beter gekunnen, zeker omdat de laatste 3 nogal moeite gaven.

Uiteindelijk stond ik als nummer 5 in de finale rondes. Daar mocht ik tegen de nummer 4, waarvan ik won met 115 tegen 112. Toen was het helaas dat ik Rob Polman, de nummer 1 geplaatste tegenkwam. Een hele mooie strijd, wat eigenlijk de finale had moeten zijn in de eerste klasse. Rob had het er moeilijk mee. Hij won uiteindelijk met 115 tegen 114. Mijn 114 was de hoogste afvallende score, zodat ik dus 3de ben geworden. (ik stond als derde geplaatst, dus niks gewonnen of verloren zullen we maar zeggen

Hoe dan ook, ik heb het naar mijn zin gehad. Dat is het belangrijkste.

Nu op naar de team kampioenschappen volgende week zondag.
(en daarna het NK in Almere)

Grt,
Twan

 

Dit vindt je misschien interessant....

Reacties gesloten.