Basiscursus

Handboogsport

Jij hebt je pijl en boog. 70 meter verderop staat het doel. Jouw opdracht is om de pijl in de roos van 12,2 cm te schieten. Niet één pijl, maar 36 pijlen. Dat is de uitdaging. Bij onze vereniging, OGIO, beginnen we uiteraard niet op 70 meter, maar op 10 meter. Al snel kun je op de wedstrijdafstanden van 18 of 25 meter gaan schieten. Boogschieten leer je stap voor stap, pijl voor pijl. Het is een laagdrempelige sport en toegankelijk voor jong en oud en ook voor mensen met een beperking.

 

 

 

 


Wil jij dit ook leren?
Dat kan, in onze basiscursus. Deze cursus bestaat uit ± 10 lessen waarin we je de basis van de handboogsport bijbrengen. De cursus start een paar keer per jaar, telkens op dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur.

De volgende cursus begint op 3 september 2024.

Onze basiscursus wordt mede door NOC / NSF gecertificeerde trainers gegeven. De cursus is toegankelijk vanaf 10 jaar, mits de bouw en de kracht van het kind dit toelaat. Wij zien onze cursisten graag van te voren om een intake gesprek te houden. Wij leggen uit wat de cursus inhoudt en hoe het verloop is. De kosten van de cursus zijn € 150,-. De cursus staat los van het lidmaatschap. Pas na de cursus bepaal je of de sport leuk genoeg vindt om lid te worden. Om een plaats in de cursus te waarborgen en teleurstelling te voorkomen dienen de kosten vooraf voldaan te worden.

Wil je meer informatie of je opgeven? 
Neem even contact op met Ger van Dalen.
E-mail: cursus@ogio.cc
Langskomen, een e-mail van tevoren waarderen we zeer, zodat we ook tijd hiervoor kunnen reserveren.

logo NOC NSF

Dit vindt je misschien interessant....

Reacties zijn gesloten.