Iceman

Op vrijdag 25 januari 2019 zijn we met 7 schutters vertrokken naar Dahlem in de Eifel om deel te nemen aan het Iceman 3D toernooi. Op weg naar Dahlem reden door een sneeuwlandschap. Misschien zouden we het toernooi in de sneeuw kunnen schieten. Maar helaas in op zaterdag ochtend geen sneeuw meer in Dahlem. We begonnen vol vertrouwen aan wat achteraf voor sommigen van ons een zeer moeilijk was. De organisatie had een mooi gevarieerd parcours uitgezet met veel doelen omhoog en omlaag. Dit mag je ook verwachten van een parcours in een bergachtig landschap. Op de tweede dag was het regenachtig hierdoor was het parcours zeer glad. 

In de klasse Dames BK2 (longbow met houten pijlen) behaalde Christina Adamidis de 2eprijs en Anja Smits de 3eprijs. In de klasse Dames BK5 (recurve met vizier) behaalde Simone Becker de 1eprijs en Maaike de 3eprijs. In de klasse Heren BK4 (compound zonder vizier) behaalde Guilhermo Barten de 2eprijs. Leo Smits werd 7een Dominique Durand werd 4e. Al met een succesvol toernooi voor OGIO 1864. 

Dit vindt je misschien interessant....

Reacties gesloten.