Goud en zilver op NK 3D 2018

Op 25 en 26 augustus 2018 werden in de bossen bij Kootwijk op de Veluwe de Nederlandse kampioenschappen 3 D verschoten. OGIO-1864 nam deel met 8 schutters: Christina Adamidis, Simone Beckers, Anja Smits, Maaike Smits, Yvon vd Ven, Guilhermo Barten, Bram Smits en Leo Smits. Het was dit jaar een zwaar en pittig parcours. Met op de eerste dag heel veel regen. Gelukkig scheen op zondag uitbundig de zon. Deze twee vermoeiende dagen werden voor drie van onze schutters beloond met medailles. In de klasse FSR (Recurve met vizier) dames is Yvon Nederlands kampioen geworden en ging Maaike met het zilver naar huis. In de klasse CB (Compound zonder vizier) wist Guilhermo het zilver te bemachtigen. Het was al met al een succesvol toernooi voor OGIO-1864.


Dit vindt je misschien interessant....

Reacties gesloten.