OGIO tweede op het Nederlands kampioenschap indoor 18 meter

Afgelopen zondag 29 maart werd in Ysselsteyn het Nederlands kampioenschap handboogschieten voor compound teams in de ere klasse gehouden.

Na een eerste plaats op het Rayonkampioenschap toog OGIO met goede moed naar deze wedstrijd. Er waren 12 teams opgesteld, waarvan de eerste 8 door zouden gaan naar de voorrondes. Het team van OGIO was onveranderd, Twan van der Kruijs (captain), Rene van Glabbeek, Jasper van Dalen en Peter Janssen.

Na een wat stroeve start stond OGIO na de eerste voorronde op de zevende plaats. De tweede ronde liep een stuk beter en zodoende klommen we op naar de derde plaats, een mooie positie voor de finalerondes. Hierbij valt nog op te merken dat Peter een persoonlijk record schoot. Niet slecht op een kampioenschap.
 
In de kwart finales stonden we tegenover OBK uit Hapert. Dit team werd redelijk eenvoudig verslagen. Een goede warming up, zo bleek, voor het team van VZOD uit Veldhoven. Wat de volgende tegenstander was in de halve finale. Ook dit team werd verslagen zodat OGIO doorging naar de finales. Daar stond een ijzersterk team van HBS Emmeloord op ons te wachten. Dit team stond voortreffelijk te schieten in de finale. Omdat ze maar een paar punten lieten liggen, was het voor OGIO helaas niet mogelijk om de eerste plaats te veroveren.
 
OGIO kan terugkijken op een mooi indoor seizoen. Diverse wedstrijden werden door meerdere schutters met succes geschoten.

Dit vindt je misschien interessant....

Reacties gesloten.