Bowtech rulez! (RK 25m1p rayon 3)

Kwou even melden dat een Bowtech de Hoyts en Mathews van de baan geveegd heeft 🙂

Het ging eigenlijk voor geen meter. Ik heb gisteren iets verkeerd opgetild, dus vandaag enorm veel last van mijn rug gehad. Maar na 25 pijlen stond ik toch eerste. En dat heb ik met pijn vol weten te houden tot de 50ste pijl. (verschil van 2 punten is 1 meer dan voldoende) Mag mezelf dus rayon winnaar noemen.
Mijn scores van 237 en 239 waren gezien mijn omstandigheden goed.
  
Ook Jolanda schoot zich naar de eerste plaats. Met een achterstand van 4 punten na de eerste 25 pijlen een winst van 13 punten na 50 tellende pijlen. Ze schoot 222 en vervolgens 235. Heel netjes dus.
 
Nu dus beide in de lappenmand, want ook Jolanda voelt zich alles behalve lekker.
 
Groetjes,
Twan

Dit vindt je misschien interessant....

Reacties gesloten.