OGIO succesvol op de 25ste editie van de Ulvenhoutse ronde

Op zondag 21 juni werd voor de 25ste keer de Ulvenhoutse ronde georganiseerd. Vanuit OGIO gingen Twan, Jolanda, Rene en Jasper hier naar toe. Het was zonnig en er stond een beetje wind, welke vanuit verschillende hoeken met veranderende snelheid kwam.

Omdat het de 25ste keer was, werden dit keer geldprijzen uitgereikt, in tegenstelling tot andere jaren waarbij men bekers gaf. De opening werd vooraf gegaan door de fanfare. Daarna een toespraak door de wethouder van Breda. Na 2 rondes van 3 pijlen proefschieten werden 12 rondes van 3 pijlen geschoten op 25 meter. Hierna stond Rene eerste, Twan tweede en Jasper derde bij de compounders. Jolanda stond eerste bij de dames recurve.
Na de pauze werden wederom 3 proefpijlen en daarna 36 tellende pijlen geschoten, dit keer op 18 meter. De wind was nu veraderlijker geworden. Mede omdat we 7 meter verder het veld op stonden. (de meet verzet in plaats van de doelpakken)  Helaas schoot Jolanda in de tweede ronde een misser waardoor de eerste plaats met 5 punten verschil haar ontglipte. Rene maakte een slechte start op de 18 meter, door een verkeerde vizierstand voor het bovenste spotje van de Las vegas blazoenen. Hierdoor liep Twan in en ging hem voorbij. Na 11 series en slechts 4 negens was er een redelijke voorsprong. Maar de laatste ronde ging gepaard met veel wind en het leek wel hit-miss schieten. Dus wachten.. maarja 120 seconden gaan voorbij. Dus in de laaste minuut dan toch maar de pijlen geschoten, 2x 9 en de derde pijl in de laatste seconden in de 8. 352 punten dus. Rene had meer geluk met de wind die even was gaan liggen en hij schoot 3 tienen. Toch weer spannend. Het verschil was op het laatst maar 3 punten. Twan 1 (703), Rene 2 (700) en Jasper 3 (679).
Hierdoor was het team van OGIO uiteraard ook winnaar. En om het geheel nog completer te maken kreeg Jolanda ook nog prijs omdat ze als nummer 25 geeindigd was. (25, 50 en 75 kregen een prijs)

Dit vindt je misschien interessant....

Reacties gesloten.