Rayonkamioenschappen 2010

Op zondag 7 februari werd in Boekel het Rayon kampioenschap indoor voor compoundschutters  geschoten. OGIO deed hieraan mee als winnaar van de ere klasse in hun regio.

Schutter Rene van Glabbeek wist in de eerste 30 pijlen een persoonlijk record te schieten van 290 punten. Met een score van 288 voor Jasper van Dalen en 286 voor Twan van der Kruijs stond het team hiermee op de eerste plaats. In de tweede ronde was er wederom een pr, dit keer voor Twan. Hij kwam op 295 punten, slechts 5 negens. Het team had daarmee een sterke uitgangspositie voor de finales. Voor Peter Janssen, de vierde schutter uit het team betekende dit het team verder coachen in de finales, waar 3 van de 4 schutters verder gaan.

In de eerste finaleronde werd geschoten tegen het eerste team van VZOD uit Veldhoven. Dit team werd verslagen, waarna de finale tegen het tweede team van VZOD begon. Ook hier wist OGIO het hoofd koel te houden. De titel Rayon kampioen ging daarom mee naar Eindhoven.

OGIO kijkt terug op een mooie wedstrijd. Op 28 maart wordt het Nederlands kampioenschap voor teams geschoten. Hopelijk valt daar nog wat eer te behalen.

Aanstaande zondag, 14 februari wordt in Almere het Nederlands kampioenschap indoor gehouden (individueel). Voor OGIO zijn Rene en Twan aanwezig als compoundschutters.

Dit vindt je misschien interessant....

Reacties gesloten.