1000 euro voor meeste ‘Vrienden van Eindhoven’

EINDHOVEN – Sportverenigingen en scholen in de regio Eindhoven kunnen 1000 euro verdienen door de meeste nieuwe ‘Vrienden van Eindhoven’ aan te brengen. Verder krijgen alle sportverenigingen en scholen die aan de actie meedoen een halve euro voor elke nieuw aangebrachte Vriend. ‘Vrienden van Eindhoven’ betalen eenmalig een bedrag van 8,50 euro en ontvangen daarvoor een raamposter. De opbrengst van de actie wordt besteed aan het voortbestaan van de in nood verkerende betaaldvoetbalvereniging FC Eindhoven.

‘Tenniskids’ bij TV De Meppers Wintelre
De Wintelrese tennisvereniging De Meppers is maandag van start gegaan met ‘TennisKids’ , een lesprogramma om kinderen te leren tennissen. Het programma wordt aangeboden in samenwerking met de KNLTB en is bedoeld voor kinderen tussen de vier en tien jaar oud. De kinderen van zeven tot tien jaar krijgen les van 17.00 tot 18.00 uur. De jongste groep krijgt les van 18.00 tot 19.00 uur op de velden aan de Oostelbeersedijk.

Open Dag korfbalvereniging Rust Roest

Korfbalvereniging Rust Roest houdt zaterdag een open dag van 10.00 tot 12.00 uur voor jongens en meisjes van zes tot en met twaalf jaar. Er is een jeugdwedstrijd te zien en er wordt een centrale clinic gegeven. Bij slecht weer is er een binnenprogramma.

Belangstellenden zijn welkom op sportpark Engelsbergen, Karel Martelweg 4 te Eindhoven.

Zuid-Oost ook met jeugdleden voorop
Ook met de jeugd begint Taekwondo Zuid-Oost steeds meer mee te tellen in het Nederlandse Taekwondo. Zo behaalde het wedstrijdteam zeven eerste plaatsen, één tweede en een derde plaats op een internationaal toernooi in Mill. In het clubklassement werd de tweede plaats behaald. Eerste plaatsen werden behaald door Mike van Ostaden, Angelina en Malissa Pruijmboom, Janneke en Luke Rob, Nasser El Boujouffi en Kansinee de Graeff. Een tweede plaats werd behaald door Joshua Oumorou, een derde door El Boujouffi.

Kampioenen
Het eerste vrouwenteam van de Valkenswaardse basketbalclub BBC werd op 5 april kampioen van de rayon 1e klasse.

Het team bestaat uit Barbra van Mook, Joyce Peters, Charlotte van Tilburg; Maartje Niezen, Annelous Pelgrim, Irma Mallant, Merla Foederer, Daisy Peters, Marjolein Zieren en de junioren Renske van de Braak en Caroll Verkooijen.

De F1 van voetbalvereniging Nuenen won dit seizoen alle wedstrijden in de competitie en werd vier wedstrijden voor het einde van de competitie al kampioen. De prestatie werd geleverd door Dennis, Peer (trainer), Jorn, Thijmen, Bram, Rudy (leider), Jordy, Nick, Maarten, Jordi en Teun (leider/ stagiaire).

Zondag is het jeugdteam tot 10 jaar van de Eindhovense Schaak Vereniging in Loon op Zand Brabants kampioen geworden. Het team plaatste zich daarmee voor het NK, dat op 10 mei plaatsvindt in Naaldwijk. Het team bestaat uit Ankit Majhi (8), Judith van Meegen (9), Ties Schalij (7), Teun Rooijmans (7) en Jaap Rooijmans (6).

FC Eindhoven D3 is het jongste D team van Eindhoven. Het werd kampioen van zowel de najaars- als de voorjaarscompetitie.

De handboogvereniging, OGIO (Ons Genoegen In Oranje) is sinds kort zes Nederlands kampioenen rijker. Yorick van Empel won de titel in de discipline compound aspiranten en Jody Vermeulen bij de compound cadetten. De mannen Twan van der Kruijs, Jasper van Dalen, Rene van Glabbeek en Guilhermo Barten wonnen de klasse compound teams klasse A.

Bron: http://www.ed.nl d.d.: 16 april 2008

Dit vindt je misschien interessant....

Reacties gesloten.